Cliff Pots

18 jun 2020 | Lesgevers

Cliff Pots begon als hedendaagse danser bij Danscentrum Aike Raes. Al snel verdiepte hij zich ook in andere dansstijlen zoals Jazz,Modern en Showdance bij diverse dansscholen. In 2007 studeerde hij af aan de faculteit Bewegingswetenschappen van de KULeuven met een specialisatie in dans(docent ). Hij volgde diverse stages, workshops en lessen in binnen- en buitenland.

Sinds 2003 danst Cliff  met de hedendaagse danscompagnie Lune o.l.v. Jennifer Regidor in producties in tal van culturele centra in Belgie, alsook op dansfestivals in Spanje, Nederland en Mexico.

Als docent en choreograaf was en is hij o.a. actief  bij verschillende dansscholen, in specifieke dansopleidingen in KARedingenhof, Kunsthumaniora Hasselt, de!Kunsthumaniora Antwerpen en voor verschillende organisaties zoals Sporta, Danspunt en Danssport Vlaanderen. Hij werkte met Compagnie Aira, Compagnie Cocon,  en met onze eigen Compagnie Puur en Junior Compagnie Puur.

Cliff is één van de lesgevers die op dinsdag Modern Jazz zal geven.

Deze website gebruikt cookies. Als je de cookies aanvaardt, kunnen wij jouw surfervaring optimaliseren dankzij de info die je met ons deelt. De keuze is volledig aan jou.