Elisabeth Van der Hulst

18 jun 2020 | Lesgevers

Elisabeth is al haar hele leven bezig met dans en muziek. Ze danst al sinds ze kleuter was bij de Fit Dance in Rillaar en sinds de oprichting van Vzw Puur is dat haar vaste dansschool. Ze maakt ondertussen al vijf jaar deel uit van Compagnie Puur. Daar kreeg ze de kans om met verschillende choreografen te werken in uiteenlopende stijlen en ervaring op te doen tijdens gastoptredens. In 2014 ging ze met Compagnie Puur naar India om er deel te nemen aan het AVAYAVA Contemporary Dance Festival. Momenteel danst ze vooral Hedendaags, Modern, Jazz en Showdance, maar ze heeft ook ervaring in Hip-Hop en een combinatie van dans en theater.

Daarnaast is Elisabeth regelmatig bezig met kinderen. Ze is al vele jaren animator en hoofdanimator op jongerenkampen van Kazou en begeleidt mee de danskampen van Vzw Puur. Tussen het dansen door doctoreert ze aan de KU Leuven. Elisabeth zal dit jaar de lessen Creatief Dansatelier en Dansmix voor haar rekening nemen en met haar enthousiasme  de dansers warm  maken voor verschillende dansstijlen.

Deze website gebruikt cookies. Als je de cookies aanvaardt, kunnen wij jouw surfervaring optimaliseren dankzij de info die je met ons deelt. De keuze is volledig aan jou.