CULTUUR op je bord! Bubbel 1

Datum
30/08/2020


Reserveren voor

Er kunnen geen inschrijvingen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Actie “CULTUUR op je bord!”

Beste cultuurliefhebber, cultuurmaker, cultuurhuis, artiest, muzikant, dj, danser, acteur, zanger, band, schrijver, schilder, poëet, beeldend kunstenaar,…

Wij willen CULTUUR OP ONS BORD!

We mogen de moed niet verliezen en moeten daarom blijven schreeuwen om aandacht! Daarom pakken wij uit met onze actie “CULTUUR op je bord”! Wij willen nogmaals de politiek en de epidemiologen wakker schudden dat het voor onze sector al meer dan 5 na 12 is. Wij willen en zullen gehoord worden, er moet perspectief komen en/of steunmaatregelen zodat cultuur geen stille dood sterft.

Iniatiefnemer Christophe Degelin, ondersteund door Vzw Puur,

lanceert daarom op zondag 30 augustus om 14u in De Schorre in Boom het gezamenlijk, corona-proof dansmoment op de hit “Jerusalema” (Link: https://youtu.be/613A9d6Doac), dat momenteel over de hele wereld bekend is en gedanst wordt.

Uiteraard met een maximum van 200 personen, liefst uit de gehele cultuursector en met zoveel mogelijk bekende gezichten.

Gezien we alles volgens het boekje willen doen, dient iedereen die deelneemt aan de actie zich te registreren*.
Na registratie zal je nog een bevestiging ontvangen. Indien je geen bevestiging ontvangen hebt, kan je dus niet deelnemen.
Gelieve deze bevestigingsmail mee te brengen op de dag van de actie! 
(*Deze gegevens worden uiterlijk 2 weken na de actie verwijderd en vernietigd.)

We verdelen iedereen in 4 bubbels van 50 personen en stellen iedereen met een afstand van 1,5m van elkaar, op rijen, op. Er is een podium voorzien waarop de dans zal worden voor gedanst. Het is heel simpel, oefen thuis al eens zodat de passen reeds gekend zijn!
Bubbel 1 wordt verwacht om stipt 14u00 op de parking ……………….

We starten met een oefenmoment en nemen het daarna op.

Breng je eigen bord mee (liefst wit) waarop je in grote letters in zwarte alcoholstift CULTUUR schrijft, een vork en voldoende water. Qua kledij graag iedereen in de kleur zwart. Het einde is voorzien om 17u. Wij rekenen op jouw steun en komst!

We moeten actie blijven voeren, ons laten horen, onze krachten blijven bundelen en vooral laten zien dat wij, veilig en corona-proof kunnen werken.

Maak dus een paar uurtjes vrij en kom aanstaande zondag 30 augustus om 14u meedansen op het domein van De Schorre. Zet je beste beentje voor terug wat meer CULTUUR OP JE BORD!

HOE INSCHRIJVEN?

Selecteer de juiste dansles. Let op: Je kan maar 1 plaats tegelijkertijd reserveren! Vul alle gegevens in en bevestig onderaan nogmaals je keuze.

Nadat je op “Inschrijven” geklikt hebt, ontvang je een eerste mail die je inschrijving voorlopig bevestigt. Nadat we je betaling ontvangen hebben, krijg je een definitieve bevestigingsmail.

Inschrijvingen die niet binnen de 3 werkdagen betaald zijn, worden geannuleerd!
Ben je niet helemaal zeker van welk bedrag je nu juist moet betalen? Klik dan hier voor een overzicht van onze prijzen en kortingen.

Indien er n.v.t. staat bij de les die je wil volgen, dan betekent dit dat deze volzet is. In dat geval schrijf je je best in op de wachtlijst. Indien er een plaats vrijkomt, word je op de hoogte gebracht en kan je je alsnog inschrijven.

Krijg je een foutmelding? Controleer dan goed of je alle gegevens correct hebt ingevuld en je alle vakjes aangevinkt hebt. Lukt het nog steeds niet? Contacteer ons dan via het CONTACTFORMULIER!