Proeflessen 2020 – 2021

Datum
14/09/2020 - 20/09/2020

Locatie
Sancta Maria Instituut

Kaart wordt geladen...


Reserveren voor

Er kunnen geen inschrijvingen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Aanmeldingsvoorwaarden Proeflessen

Aanmelden

Aanmelden voor elke proefles is verplicht!
Omwille van COVID-19 is het noodzakelijk dat we over de contactgegevens van alle aanwezigen beschikken*. 
Van zodra je aangemeld bent, ontvang je nog een definitieve bevestiging voor de gekozen proefles. Ben je niet in het bezit van deze definitieve bevestiging zal je de toegang tot de proefles geweigerd worden. 

(*): De gegevens van de aanwezigen worden gedurende 14 dagen bijgehouden in het kader van mogelijke contact tracing.

Wie mag meedoen

Iedereen, als dat veilig kan. Voorwaarden:

  • Behoor je tot een risicogroep? Deelnemen mag als je toestemming hebt van je de ouders, voogd (bij chronische ziektes onder controle door medicatie) of mits schriftelijke toestemming van de huisarts.
  • Was je ziek (geen COVID 19) vóór de start (minimaal 3 dagen terugtellen) van de proefles of word je ziek tijdens de proefles? Dan mag je niet (meer) deelnemen. Dat geldt voor iedereen die betrokken is: kinderen, jongeren, begeleiders, lesgevers én voor elk ziektebeeld (dus ook buikgriep, keelontsteking,…). Je moet minimaal 3 dagen symptoomvrij zijn. Het is ieders verantwoordelijkheid om deze regel strikt toe te passen en niet ziek naar de proefles te komen! Wanneer je kind ziek wordt tijdens de proefles, zullen we je opbellen met het verzoek om hem/haar zo sn el mogelijk te komen halen.

Betaling

Voor de proeflessen hoef je niet te betalen! In de week van 14 tot en met 20 september 2020 heb je per dansdiscipline recht op 1 GRATIS proefles.

Wachtlijst

Gezien de huidige corona maatregelen wordt er per les een maximum aantal leerlingen toegestaan. Indien de proefles van de door jou gekozen lessenreeks volzet is (aangegeven met n.v.t.), kan je je best aanmelden op de “Wachtlijst Proeflessen”. Zo kunnen wij, indien er nog plaats is in de gekozen les, extra proeflessers toelaten in de week van 21 tot en met 27 september 2020. Als er een plaats vrijkomt, brengen we jou zo snel mogelijk via mail op de hoogte. 

Proeflessen

Per discipline kan je 1 GRATIS proefles volgen en ben je verplicht je aan te melden.. Het bijwonen van de lessen is voor toeschouwers niet toegestaan omwille van de corona maatregelen en ook om de concentratie van de leerlingen tijdens de lessen te kunnen verzekeren. Indien je na de proeflessen nog een proefles wenst te doen, kan dat mits betaling van 10 euro (vóór de les te betalen aan de lesgever). Dit kan enkel indien je niet op de proefles aanwezig was. Indien je achteraf beslist om je in te schrijven, dan wordt deze 10 euro afgetrokken van het inschrijvingsgeld. Ter info: Bij de start van het tweede semester (januari) zijn er géén gratis proeflessen!

*Privacy Policy
Wij verbinden er ons toe je privacy te waarborgen en te beschermen. We beschouwen de door jou verstrekte persoonsgegevens als vertrouwelijke informatie die niet langer bewaart wordt dan nodig. Dit omvat enkel de gegevens die je uitdrukkelijk verstrekt bij de inschrijving voor onze danslessen of kampen. Je persoonsgegevens worden verwerkt door de administratief verantwoordelijke van onze dansschool en worden enkel doorgegeven aan Danspunt in het kader van de bij Danspunt afgesloten verzekering Lichamelijke Ongevallen. Ze worden verder in geen geval doorgegeven aan derden en worden maximum drie jaar na je inschrijving bewaard. In deze drie jaar kan je steeds je persoonsgegevens opvragen, laten wijzigen of schrappen door een mail te sturen naar info@vzwpuur.be, vergezeld van een kopie van je identiteitskaart. Algemene informatiemails en nieuwsbrieven worden verstuurd via Mailchimp. Ook hier worden de gegevens nooit met derden gedeeld; het gaat enkel om verwerkingssoftware. Indien je meer informatie wil over de privacy instellingen van MailChimp kan je deze hier terugvinden: https://mailchimp.com/legal/privacy/. Tijdens onze voorstellingen, evenementen en toonmomenten op kampen, worden er door een fotograaf foto’s gemaakt. Deze worden achteraf gratis ter beschikking gesteld door een selectie ervan te publiceren op de dvd van de voorstellingen, op onze website, op onze facebookpagina of op onze flyers. Klik hier voor onze privacyverklaring.

HOE INSCHRIJVEN?

Selecteer de juiste dansles. Let op: Je kan maar 1 plaats tegelijkertijd reserveren! Vul alle gegevens in en bevestig onderaan nogmaals je keuze.

Nadat je op “Inschrijven” geklikt hebt, ontvang je een eerste mail die je inschrijving voorlopig bevestigt. Nadat we je betaling ontvangen hebben, krijg je een definitieve bevestigingsmail.

Inschrijvingen die niet binnen de 3 werkdagen betaald zijn, worden geannuleerd!
Ben je niet helemaal zeker van welk bedrag je nu juist moet betalen? Klik dan hier voor een overzicht van onze prijzen en kortingen.

Indien er n.v.t. staat bij de les die je wil volgen, dan betekent dit dat deze volzet is. In dat geval schrijf je je best in op de wachtlijst. Indien er een plaats vrijkomt, word je op de hoogte gebracht en kan je je alsnog inschrijven.

Krijg je een foutmelding? Controleer dan goed of je alle gegevens correct hebt ingevuld en je alle vakjes aangevinkt hebt. Lukt het nog steeds niet? Contacteer ons dan via het CONTACTFORMULIER!