Zomerdanskamp Aarschot

Datum
23/08/2021 - 27/08/2021

Locatie
Sancta Maria Instituut

Kaart wordt geladen...


Reserveren voor

Soort ticket Prijs Plaatsen
Zomerdanskamp YOUNGSTERS (geb. 2014 - 2008)
De deelnemers worden verdeeld in groepen volgens leeftijd. Vrienden/vriendinnen kunnen samen in dezelfde groep zolang er plaats is en het leeftijdsverschil niet te groot is. Gelieve hiermee rekening te houden.
€160,00
Zomerdanskamp JUNIORS (geboren 2007 – 2003) NIEUW!! €160,00

Zomerdanskamp YOUNGSTERS (geb. 2014 - 2008)
Zomerdanskamp JUNIORS (geb. 2007 - 2003)

ja
nee

ja

ja
nee

ja
nee

Social media
Flyer
Kampen
Vrienden en/of kennissen
Klasgenoten of collega's
Website
Advertentie
Nieuwsbrief Vzw Puur
Ik was reeds lid
Andere


Inschrijvingsvoorwaarden Zomerdanskamp

De stage kost 160 euro, inclusief verzekering.

Let op! De inschrijving is pas geldig als de betaling is voldaan.
Je krijgt een bevestiging van je inschrijving van zodra wij de betaling ontvangen hebben.

Betaling
De betaling (160 euro) dient te gebeuren uiterlijk 3 werkdagen na het invullen van het inschrijvingsformulier.
Indien wij de betaling niet tijdig ontvangen zal je inschrijving automatisch geannuleerd worden.

Groepen
Om de kwaliteit van het kamp te garanderen worden de deelnemers verdeeld in groepen naargelang hun leeftijd en hanteren wij een maximum aantal deelnemers per groep.
Indien je graag samen met een familielid of vriendje/vriendinnetje in de groep zit, gelieve dit zeker dan bij de inschrijving te vermelden.
De organisatie kan echter niet garanderen, indien een groep reeds volzet is of het leeftijdsverschil te groot is, dat deelnemers samen in de gewenste groep zullen zitten.
Gelieve hier rekening mee te houden bij de inschrijving!

Annulatie
De organisatoren hebben het recht om, zonder voorafgaande verwittiging, docenten te vervangen.
Vzw Puur behoudt zich het recht om het kamp te annuleren indien er niet voldoende deelnemers inschrijven.
Indien dit het geval is word je per mail op de hoogte gebracht en zal het volledige bedrag worden terugbetaald.

Bij annulatie van de stage door de deelnemer zelf:
– tot 4 weken voor aanvang van de stage zal het volledige bedrag terugbetaald worden.
– vanaf minder dan 4 weken voor aanvang van de stage zal 50% van het betaalde bedrag terugbetaald worden.
– vanaf 2 weken voor aanvang van de stage zal 0% van het betaalde bedrag terugbetaald worden.

In geval van ongeval of ziekte wordt het inschrijvingsgeld alleen terugbetaald bij voorlegging van een doktersattest (- €15 administratiekosten).

Overmacht
Enkel indien de organisatie omwille van COVID-19 genoodzaakt is om het kamp te annuleren kan het inschrijvingsgeld gerecupereerd worden door middel van een voucher (2 jaar geldig) of indien gewenst terugbetaald worden.
Indien het kamp, rekening houdend met de op dat moment geldende maatregelen, mag plaatsvinden, kan het kamp door de deelnemer zelf geannuleerd worden volgens de annulatievoorwaarden hierboven.
De organisatie garandeert een corona-proof verloop van het kamp, rekening houdend met de opgelegde protocollen en de geldende veiligheidsmaatregelen. Alle praktische informatie hieromtrent ontvang je ten laatste een week voor het begin van het kamp.

Wachtlijst
Om de kwaliteit van het kamp te garanderen hanteren wij een maximum aantal deelnemers per groep.
Indien het door jou gekozen kamp volzet (aangeduid met n.v.t.) is, kan je je best inschrijven op de wachtlijst. Wanneer deelnemers niet tijdig betalen of afhaken krijgt de eerstvolgende op de wachtlijst voorrang. Van zodra er een plaats vrijkomt, word je op de hoogte gebracht en kan je je alsnog inschrijven.

Opvang
Opvang wordt elke dag voorzien vanaf 8u30 tot 16u30.
Wij willen je vriendelijk vragen deze tijdstippen te respecteren.
Mocht je hiervan gebruik willen maken, duidt dit dan zeker aan op het inschrijvingsformulier!

Meebrengen
Elke deelnemer voorziet zelf een eigen lunchpakket, drankje en eventueel tussendoortje.
Vergeet ook zeker geen sportieve kledij en een goede dosis energie mee te brengen.

Toonmoment
Op vrijdag organiseren wij een toonmoment voor alle ouders, familie en vrienden. Iedereen is welkom!

Verzekering
Een ongevallenverzekering via Danspunt is in de prijs inbegrepen.
De organisatoren kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor diefstal en/of lichamelijk letsel.

Goedkoper op kamp
Alle deelnemers ontvangen van ons attest voor eventuele tussenkomst van de mutualiteit. Deelnemers jonger dan 14 jaar krijgen eveneens een fiscaal attest. (Per dag kan je € 13,70 fiscaal voordeel genieten!)

*Privacy Policy

Wij verbinden er ons toe je privacy te waarborgen en te beschermen. We beschouwen de door jou verstrekte persoonsgegevens als vertrouwelijke informatie die niet langer bewaart wordt dan nodig. Dit omvat enkel de gegevens die je uitdrukkelijk verstrekt bij de inschrijving voor onze danslessen of kampen. Je persoonsgegevens worden verwerkt door de administratief verantwoordelijke van onze dansschool en worden enkel doorgegeven aan Danspunt in het kader van de bij Danspunt afgesloten verzekering Lichamelijke Ongevallen. Ze worden verder in geen geval doorgegeven aan derden en worden maximum zeven jaar na je inschrijving bewaard. In deze zeven jaar kan je steeds je persoonsgegevens opvragen, laten wijzigen of schrappen door een mail te sturen naar info@vzwpuur.be, vergezeld van een kopie van je identiteitskaart.

Algemene informatiemails en nieuwsbrieven worden verstuurd via Mailchimp. Ook hier worden de gegevens nooit met derden gedeeld; het gaat enkel om verwerkingssoftware.
Indien je meer informatie wil over de privacy instellingen van MailChimp kan je deze hier terugvinden: https://mailchimp.com/legal/privacy/.

Tijdens onze voorstellingen, evenementen en toonmomenten op kampen, worden er door een fotograaf foto’s gemaakt. Deze worden achteraf gratis ter beschikking gesteld door een selectie ervan te publiceren op de dvd van de voorstellingen, op onze website, op onze facebookpagina of op onze flyers.

Klik hier voor onze privacyverklaring.

HOE INSCHRIJVEN?

Selecteer het juiste kamp of de juiste dansles. Let op: Je kan maar 1 plaats tegelijkertijd reserveren! Vul alle gegevens in en bevestig onderaan nogmaals je keuze.

Nadat je op “Inschrijven” geklikt hebt, ontvang je een eerste mail die je inschrijving voorlopig bevestigt. Nadat we je betaling ontvangen hebben, krijg je een definitieve bevestigingsmail.

Inschrijvingen die niet binnen de 3 werkdagen betaald zijn, worden geannuleerd! Ben je niet helemaal zeker van welk bedrag je nu juist moet betalen? Klik dan hier voor een overzicht van onze prijzen en kortingen.

Indien er n.v.t. staat bij het kamp of de les die je wil volgen, dan betekent dit dat deze volzet is. In dat geval schrijf je je best in op de wachtlijst. Indien er een plaats vrijkomt, word je op de hoogte gebracht en kan je je alsnog inschrijven.

Krijg je een foutmelding? Controleer dan goed of je alle gegevens correct hebt ingevuld en je alle vakjes aangevinkt hebt. Lukt het nog steeds niet? Contacteer ons dan via het CONTACTFORMULIER! 

Deze website gebruikt cookies. Als je de cookies aanvaardt, kunnen wij jouw surfervaring optimaliseren dankzij de info die je met ons deelt. De keuze is volledig aan jou.