Hélène Kamers

18 jun 2020 | Lesgevers

Hélène Kamers studeerde in juni 2019 af aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel, in de afdeling Musical. Naast haar opleiding in Brussel volgde Hélène de Summer Intensive Musicaltheatre Course aan de Guildford School of Acting, in Engeland. Ze was tijdens haar opleiding te zien in het ensemble van Pippin, Jekyll & Hyde, Misschien wisten zij alles en als Paula in Catch Me If You Can.

In het theater maakte ze deel uit van het ensemble van Sunset Boulevard (Festival Bruxellons!, is ze swing  in  40-45 spektakelmusical en zag je haar in DOEDADIS, Blauwbaard en Bingo quiz  In mei 2019 speelde ze in de showcase van het ZAV Duitsland in Berlijn (theater Wintergarten). Je kan haar ook als stemactrice aan het werk horen in de Vlaamse versie van de televisieserie van Lego Hidden Side als Parker.

Bij VZW Puur geeft ze samen met Martijn en Chris de musicallessen. Hélène neemt daarbij het acteergedeelte voor haar rekening.

Deze website gebruikt cookies. Als je de cookies aanvaardt, kunnen wij jouw surfervaring optimaliseren dankzij de info die je met ons deelt. De keuze is volledig aan jou.