Katy Roman

18 jun 2020 | Lesgevers

Katy’s eerste ontmoeting met de tap was in een muziekstudio als klein kind. Het greep haar meteen aan en bracht haar naar de dansacademie. Dankzij haar liefde voor de dans en de vele uren, weken, jaren van oefenen kon ze deelnemen aan wedstrijden en shows over de hele wereld. Ze behaalde medailles op Hongaarse en wereldkampioenschappen, een ovatie op het podium van de Opera en het Circus, applaus op een cruiseschip en uitnodigingen om in het buitenland op te treden.

In buitenlandse dansscholen en workshops ontdekte ze verschillende tapdansstijlen en benaderingen in het lesgeven.  Na meer dan twee decennia tapstudent te zijn geweest aan de ene kant, en na veel podiumervaring te hebben opgedaan aan de andere kant, maakt ze haar lessen altijd interessant en uitdagend, zowel op muzikaal als op dansgebied.
Momenteel geeft Katy tapdansles in Brussel aan beginnende, middelbare en gevorderde studenten en neemt ze actief deel aan een tapdansvoorstelling in Hongarije, “Tap Evolution” genaamd.
Bij VZW Puur wordt Katy de nieuwe tapdansleerkracht.

Deze website gebruikt cookies. Als je de cookies aanvaardt, kunnen wij jouw surfervaring optimaliseren dankzij de info die je met ons deelt. De keuze is volledig aan jou.