Lieke Verlé

18 jun 2020 | Lesgevers

Lieke kreeg de danskriebels te pakken toen ze als kind begon bij Fit Dance in Rillaar. Ze probeerde allerlei stijlen uit zoals ballet, hiphop, theaterdans en jazz. Schoolwerk moest soms wijken voor danslessen en zelfs van uitslapen op zondag was nooit sprake. Toen vzw Puur werd opgericht, stond ze op de eerste rij. Van bij de opstart maakt ze deel uit van Compagnie Puur en maakt de compagnie deel uit van haar leven. In 2014 reisde ze met deze warme vriendengroep naar het Avayava Contemporary Dance Festival in India. Haar favoriete dansstijlen zijn Modern (Jazz) en Hedendaags, maar voor een stevige hiphopchoreografie deinst ze niet terug.

Naast een goedgevulde dansweek, kan de zomer ook nooit té druk zijn. Lieke ging meermaals op dansstage bij Sporta, waarna ze zelf ook een animatorcursus volgde.Sinds 2014 is ze monitor bij Sporta en ook bij vzw Puur maakt ze dikwijls deel uit van de begeleiders op de danskampen. Haar  fulltime scoutscarrière is afgelopen, maar scouts heeft voor altijd een plekje in haar hart. Met een Master journalistiek op zak, zoekt ze nog naar een nieuwe uitdaging waarvoor ze even enthousiast haar bed uitkomt als voor de kleuter- en kinderdans die ze samen met Tessa voor haar rekening neemt. Ze staat te popelen om haar danskriebels op zaterdag door te geven aan de allerkleinsten.

Deze website gebruikt cookies. Als je de cookies aanvaardt, kunnen wij jouw surfervaring optimaliseren dankzij de info die je met ons deelt. De keuze is volledig aan jou.