Martijn Claes

18 jun 2020 | Lesgevers

Martijn Claes studeerde Musical aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel. Hij ontdekte zijn passie voor musical en theater bij het Eindhovense Theaterplan. Voor zijn vertolking van de Blikkenman in hun versie van The Wiz in 2011, werd hij door De Vrienden van het Parktheater bekroond met de Jong Talent Prijs.

Tijdens zijn opleiding liep Martijn stage als lid van het ensemble in Stany Crets’ Assepoester, het tamelijk ware verhaal en speelde hij Jan in Ons Kent Ons bij Loge10. Hij stond onder meer op het podium in het Witte Paard, de bekende revuetempel aan de Vlaamse kust en speelde in Music Halls Peter Pan, the never ending story en Cinderella, a fairly true story.

In het Pop Up Theater van Studio 100 is hij te zien als swing en understudy Staf in 40-45 en Louis Scholliers en understudy Pieter Daens in Daens.

Martijn spreekt de stemmen in van onder andere Bunsen, in de Vlaamse versie van Bunsen is een Beest (Nickelodeon) en Bob in Puppy Vriendjes (Disney).

Bij VZW Puur geeft hij samen met Chris en Hélène de musicallessen. Martijn neemt daarbij het zanggedeelte voor zijn rekening.

Deze website gebruikt cookies. Als je de cookies aanvaardt, kunnen wij jouw surfervaring optimaliseren dankzij de info die je met ons deelt. De keuze is volledig aan jou.