GRATIS PROEFLESSEN!!

20 jun 2020 | Nieuws

Ons nieuwe dansseizoen start dit jaar op maandag 14 september!
De eerste week (van maandag 14 september tot en met zondag 20 september 2020) organiseren wij gratis proeflessen (volgens het gewone uurrooster).

Tijdens deze proeflessen kan je vrijblijvend de lessen komen volgen. Iedereen is welkom!
Let op: Om de concentratie van de leerlingen tijdens de dansles te kunnen verzekeren zijn ouders of andere kijklustigen niet toegelaten in de lessen en dus ook niet in de proeflessen!
Inschrijven voor een proefles is niet mogelijk; je hoeft pas achteraf te beslissen of je effectief wil komen dansen. Dit doe je door je online inschrijving in orde te brengen en de betaling meteen te vervolledigen, uiteraard op voorwaarde dat er nog plaats is in de gekozen les.

Na deze proeflesweek zijn onze lessen enkel nog toegankelijk voor leden wiens inschrijving volledig in orde is. Het is dus je enige kans om eens te komen meedansen en te ondervinden hoe leuk het er in onze lessen aan toegaat.

Wil je toch zeker zijn van een plaatsje in je favoriete les?
Schrijf je dan nu al in!

Let wel: je betaling moet ons binnen de drie werkdagen bereiken, anders wordt je inschrijving geannuleerd.

Hopelijk tot in één van onze danslessen!

Deze website gebruikt cookies. Als je de cookies aanvaardt, kunnen wij jouw surfervaring optimaliseren dankzij de info die je met ons deelt. De keuze is volledig aan jou.