Tessa Commers

18 jun 2020 | Lesgevers

Tessa startte al op 3-jarige leeftijd met dansen. Haar passie voor dans ontstond in de toenmalige Fit Dance te Rillaar en is sindsdien nooit meer verdwenen. Al sinds de opstart maakt ze ook deel uit van Compagnie Puur. Daar kreeg ze de kans om met verschillende choreografen te werken in uiteenlopende stijlen en ervaring op te doen tijdens gastoptredens. In 2014 reisde ze met Compagnie Puur naar het Avayava Contemporary Dance Festival te India.

Haar interesse en ervaring zijn voornamelijk terug te vinden binnen de stijlen Jazz, Modern en Hedendaagse Dans. Ook in het dagelijks leven is sport niet veraf. Zo verricht ze als doctoraatsstudent aan de Vrije Universiteit Brussel onderzoek naar de sociale meerwaarde van sport.

Samen met  Lieke geeft ze haar dansmicrobe door aan de allerkleinsten bij Vzw Puur in de lessen Kleuterdans en Kinderdans.

Deze website gebruikt cookies. Als je de cookies aanvaardt, kunnen wij jouw surfervaring optimaliseren dankzij de info die je met ons deelt. De keuze is volledig aan jou.