Bo Blockx

26 aug 2023 | Lesgevers

Op 7-jarige leeftijd zette Bo haar eerste danspasjes. Door de jaren heen proefde ze van hip-hop, videostyle, modern, disco, showdance, girly, commercial etc.
Ze is dus een echte all-round danser, die geen uitdaging uit de weg gaat!

Op 14-jarige leeftijd zette ze de volgende stap in haar danscarrière. Ze startte met wedstrijddansen in verschillende dansstijlen en wist telkens weer mooie prestaties neer te zetten. Zo werd ze o.a. Vlaams Kampioen Disco Solo 2018 en Vice-Vlaams Kampioen Disco Duo 2018. In 2022 werd ze nog Belgisch kampioen met haar duo streetdance. Datzelfde jaar nam ze met de formatie Innocence onder leiding van Eliene-Louize Rijsenburg deel aan het Europees kampioenschap streetdance van UDO, waar ze de Europese titel binnenhaalden! 

Op 18-jarige leeftijd begon ze met lesgeven. Eenmaal ze de smaak te pakken had, besloot ze voor het diploma Initiator Recreatief dansen te gaan. Naast het geven van recreatieve lessen in verschillende stijlen traint Bo ook enkele disco wedstrijdteams en is ze een disco jurylid bij Danssport Vlaanderen.

Bo geniet ervan om dansers te zien groeien en om hen het beste van zichzelf te zien geven. Bij vzw Puur zal ze dit jaar de les girly hip hop geven op dinsdagavond.