Welkom op de AANMELDINGS- EN inschrijvingspagina van Vzw Puur!

Hier kan je je inschrijven voor onze lessen en kampen en aanmelden voor onze proeflessen. Inschrijven of aanmelden kan enkel online via het invulformulier. Plaatsen worden voor de inschrijvingen toegekend in volgorde van betaling. Voor de proeflessen in volgorde van aanmelding.

Per inschrijving/aanmelding kan je slechts 1 les of kamp aanduiden!
Wens je je in te schrijven of aan te melden voor meerdere lessen of kampen? Dan moet je telkens een nieuwe inschrijving/aanmelding ingeven.
Staat er een lessenreeks of kamp aangeduid met n.v.t.”, dan is deze volzet en schrijf je je best in op de wachtlijst.

LET OP! Na inschrijving moet de betaling binnen uiterlijk drie werkdagen op onze rekening toekomen, anders wordt je inschrijving geannuleerd.

Rekeningnummer Lessenreeksen & Kampen:
BE35 7512 0555 2437

Ben je niet helemaal zeker van welk bedrag je nu juist moet betalen? Klik dan hier voor een overzicht van onze prijzen en kortingen. Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar info@vzwpuur.be

Danslessen

Schrijf je hier in voor de wekelijkse dansles(sen) van jouw keuze. Per gekozen lessenreeks moet je een nieuwe inschrijving doen. Je ontvangt na inschrijving meteen een automatische bevestigingsmail met de betalingsinstructies.

 

Wil je zeker zijn van een plaats? Wees er snel bij!

 

Datum/Tijd Evenement
14/09/2020 – 29/05/2021 Danslessen 2020 – 2021
14/09/2020 – 29/05/2021 Wachtlijst Danslessen 2020 – 2021

 

 

 

Musical- en danskampen

De inschrijvingen van onze musical- en danskampen zijn afgesloten!

Deze website gebruikt cookies. Als je de cookies aanvaardt, kunnen wij jouw surfervaring optimaliseren dankzij de info die je met ons deelt. De keuze is volledig aan jou.