GRATIS PROEFLESSEN –> 16 tot 22 september!

16 sep 2019 | Nieuws

Het nieuwe schooljaar is begonnen en vanaf maandag 16 september schiet ook het nieuwe dansseizoen uit de startblokken. De inschrijvingen gaan in elk geval vlot: al meer dan 375 plaatsen zijn ingenomen!
Heb jij je keuze al gemaakt of wacht je de proeflessen nog af? We hopen in elk geval om je terug te zien!

Ook onze lesgevers kijken er naar uit om een heel jaar met jou aan de slag te gaan. Naast vertrouwde gezichten Christophe (Modern Jazz), Jessica (Hedendaags en Afrikaans), Thomas (Tapdans), Jens (Jazz, Showdance, Techniek) , Elisabeth (Dansmix) en Julie en Tessa (Kleuter- en kinderdans) verwelkomen wij dit jaar Elise (Breakdance), Femke (Klassiek Ballet), Eline (Hiphop kids en youngsters), Michiel (Hiphop juniors en volwassenen), en Roosje en Manon (Musical) in ons team. Leer hen alvast een beetje beter kennen hier!

De proeflessen gaan door van 16 tot en met 22 september, op dezelfde dagen en uren als het gewone uurrooster. Iedereen kan gratis en vrijblijvend alle lessen uitproberen en nadien online inschrijven – uiteraard op voorwaarde dat er nog plaats is in de gekozen les. Vanaf 23 september zijn de lessen enkel nog toegankelijk voor dansers die volledig in orde zijn met hun inschrijving en betaling. Wie de proeflessen miste en toch nog een les wil proberen, kan dit in de week van 23 september enkel mits betaling van 10 euro aan de betrokken lesgever.

Hopelijk tot in één van onze danslessen!

Wij wensen iedereen alvast een boeiend en leerrijk dansseizoen!