Inschrijvingen en betalingen 2e semester

15 dec 2016 | Nieuws

Bij de inschrijving in september kon je kiezen of je per semester betaalde of meteen voor een volledig schooljaar. Koos je voor dat laatste dan ben je volledig in orde en hoef je verder niets te doen.  Betaal je per semester? Dan is volgende info heel belangrijk:

–       Je hoeft je niet meer opnieuw online in te schrijven voor de cursussen die je verder wil blijven volgen.

–       De betaling voor deelname aan het tweede semester moet op onze rekening toegekomen zijn ten laatste op 30 december. Hierop worden géén uitzonderingen gemaakt. Komt je betaling niet tijdig toe, dan gaan we ervan uit dat je niet meer komt dansen en schrappen wij je van de ledenlijst. Je plaats in de les wordt dan vrijgegeven.

–       Wil je vanaf januari een nieuwe les of een extra les volgen waarvoor je in september nog niet inschreef, dan moet je je wél online inschrijven voor deze nieuwe les. Dit kan vanaf 31 december.

–    Nieuwe leden kunnen zich vanaf 31 december inschrijven. Nieuwe inschrijvingen zijn volledig na betaling van het inschrijvingsgeld binnen de 3 werkdagen. LET OP: er zijn geen gratis proeflessen in januari! Wie niet betaald heeft, krijgt geen toegang tot de les.

Een overzicht van de prijzen en kortingen vind je op de inschrijvingspagina in de rechterkolom.