Jens Slootmans

2 jun 2022 | Lesgevers

Jens Slootmans studeerde Hedendaagse Dans aan het Conservatorium te Antwerpen. Daarna behaalde hij zijn diploma uitvoerende dans moderne/danstheater aan de Fontys Hogeschool dansacademie te Tilburg. Na jaren ervaring als lesgever wilde hij de leerlingen nog meer ondersteuning bieden en behaalde hij in 2021 zijn educatieve bachelor voor podiumkunsten aan het Conservatorium Antwerpen.

 Jens is in het circuit van showbusiness geen vreemde. Zo danste hij voor Disney, schlagerfestival, Bobbejaanland, Disney channel, in tal van Tv programma’s, videoclips en bij artiesten. Daarnaast was Jens enkele jaren werkzaam in Duitsland waar hij een rol vertolkte in de musical West Side Story.

Als choreograaf heeft hij al verschillende prijzen gewonnen in het wedstrijdcircuit onder andere Europese kampioen bij Dance Nation in 2018 en de prijs voor “Best choreography” bij Belgian dance awards in 2021

 Bij Vzw Puur neemt hij op dinsdag en vrijdag de lessen Jazz Kids, Showdance, en de Technieklessen Jazz/Modern A, B en volwassenen voor zijn rekening.