Jens Slootmans

2 jun 2022 | Lesgevers

Jens Slootmans studeerde Hedendaagse Dans aan het Conservatorium te Antwerpen. Daarna behaalde hij zijn diploma moderne/danstheater aan de Fontys Hogeschool dansacademie te Tilburg. Tijdens zijn studie volgde Jens nog verscheidene workshops van o.a. Min Hee Bervoets, Ann van den Broek, en nam deel aan het dansfestival ‘Deltebre Danza’ in Spanje.

Jens is in het circuit van showbusiness geen vreemde. Zo nam hij als danser deel aan het Schlagerfestival in Hasselt, de nieuwjaarsshow op VRT en de Disney Channel Zomertour 2014. Hij danste met talrijke artiesten zoals Loreen (winnares Eurosong 2012), Sandra Kim, Ian Thomas, Slongs Dievanongs, enz. Hij draaide enkele jaren mee in het showteam tijdens de Halloween-dagen in Bobbejaanland. De voorbije jaren was Jens werkzaam in Duitsland waar hij een rol vertolkte in de musical West Side Story.

Bij Vzw Puur neemt hij op dinsdag en vrijdag de lessen Jazz Kids, Showdance, Modern Jazz Youngsters en de Technieklessen Jazz/Modern A en volwassenen voor zijn rekening.