Jonas Verstraeten

2 jun 2022 | Lesgevers

Jonas ontdekte zijn interesse voor dans op veertienjarige leeftijd. Na enkele jaren intensief met breakdance bezig te zijn, maakte hij de overstap naar de hip-hop en streetdancewereld. In het dagelijkse leven kan je hem terugvinden voor de klas op de lagere school.

Door zijn passie voor dans en het werken met kinderen, besloot hij op zijn negentiende een opleiding tot dansdocent te volgen bij ‘Danskant vzw’. De kinderen laten proeven van verschillende dansvormen en een goede basis leggen voor hun verdere danscarrière zijn punten waar Jonas veel belang aan hecht tijdens de les. De voorbije jaren deed hij lesgeefervaring op bij zowel kinder- als tienergroepen. Onder het motto: ‘je bent nooit te oud om te leren’ besloot hij om in 2018 de opleiding dansdocent recreatieve dans te gaan volgen bij ‘danssport Vlaanderen’.

Iedereen kan dansen, als je er zelf maar in gelooft… Met deze gedachte in het achterhoofd probeert Jonas van elke les Clipdance op woensdag een feest van te maken waarin zowel bijleren als dansplezier een centrale plaats krijgt.