Jordy Putzeys

8 sep 2021 | Lesgevers

Jordy studeerde af aan de dansafdeling van de Kunsthumaniora Brussel, waar hij les kreeg in klassieke en moderne dans van Kiril Malehounov, Elsa Bosma en Roxane Huilmand. Hierna zette hij zijn studies verder aan de ArtEZ University of the Arts te Arnhem (NL).

Op het podium was Jordy te zien in diverse producties waaronder ‘Bachianas’ (fABULEUS), ‘Death In Venice’ (De Muntschouwburg/La Monnaie), ‘Vaiana, de musical’ (Belarte VZW), ‘K3 Vlindershow’ & ’20 jaar K3’ (Studio100) en in de K3-film ‘Love Cruise’. Hij is actief als freelance artiest voor verschillende agentschappen, waarbij hij samenwerkt met diverse artiesten voor shows en videoclips. Zo verleende hij reeds zijn medewerking aan shows als Het Schlagerfestival, De Foute Party van Q-Music en het Rijvers Festival. In 2013 haalde hij de liveshows van het VTM/RTL-programma ‘So You Think You Can Dance’.

Op niet-artistiek vlak is Jordy werkzaam bij Music Hall, waar hij vooral op commercieel vlak helpt verschillende musicalproducties tot stand te brengen. Sinds 2020 is hij ook actief als dansdocent in de Musicalopleiding bij JTO.

Jordy is één van de lesgevers die op dinsdagavond Modern Jazz zal geven.

Deze website gebruikt cookies. Als je de cookies aanvaardt, kunnen wij jouw surfervaring optimaliseren dankzij de info die je met ons deelt. De keuze is volledig aan jou.