Kampen

1 mei 2022 | Activiteiten

Vzw Puur organiseert dans- en musicalkampen tijdens de schoolvakanties, verdeeld over het hele jaar.
We bieden zowel kampen met overnachting als kampen zonder overnachting aan in binnen-en buitenland voor kinderen en jongeren tussen 7 en 18 jaar.

Tijdens onze danskampen kunnen onze deelnemers zich dansant ontplooien en proeven van allerlei verschillende dansstijlen. Dansplezier staat centraal!
Naast de gekende stijlen zijn er af en toe ook workshops van stijlen die doorheen het jaar niet gegeven worden (flamenco, salsa, bollywood, cheerleading,…).
Professionele lesgevers, elk gespecialiseerd in hun eigen dansstijl, geven het beste van zichzelf.
Voor de jongsten voorzien wij ook momenten Spel & Dans en Creatief Atelier zodat de dagen heel divers en boeiend zijn voor alle leeftijden.
Onze kampen met overnachting zijn een mix van kwalitatieve danslessen, plezier en vertier aan het strand, in de zee, knotsgekke activiteiten, chillen in een hangmat of aan het kampvuur.
Op de laatste dag van onze kampen zonder overnachting  is er telkens een toonmoment waarop alle ouders, vrienden en familie welkom zijn.

De succesformule van onze musicalkampen bestaat uit een musical die speciaal voor het kamp geschreven wordt en waar de hele week intens aan gewerkt wordt. Teksten instuderen, liedjes inzingen en opnemen, choreografieën onder de knie krijgen, het hoort er allemaal bij!
Afsluiten doen we steeds met een voorstelling in een echte theaterzaal met alles erop en eraan!

Bij onze kampen zonder overnachting bieden we ook gratis de mogelijkheid tot opvang. Deze wordt elke dag voorzien van 8u30 tot 16u30.

Momenteel zijn we actief in Aarschot, Diest, Laarne, Puurs, Bredene en Cadzand!

Inschrijven kan voor onze kampen kan hier.

Let op! Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt.