UPDATE GRATIS PROEFLESSEN = AANMELDEN

24 aug 2020 | Nieuws

Ons nieuwe dansseizoen start dit jaar op maandag 14 september!
De eerste week (van maandag 14 september tot en met zondag 20 september 2020) organiseren wij gratis proeflessen (volgens het gewone uurrooster).

LET OP: Omwille van COVID-19 hebben wij de contactgegevens van elke aanwezige nodig. Bovendien mag de maximumcapaciteit van de zaal niet overschreden worden. Daarom is het dit jaar verplicht om vooraf aan te melden voor elke proefles. Aanmelden voor de proeflessen kan vanaf maandag 7 september om 09u hier.
Wie reeds ingeschreven is en betaald heeft, is zeker van zijn plaats in deze les en hoeft zich dus niet meer aan te melden voor de proefles.

Tijdens deze proeflesweek kan je per discipline maximum 1 GRATIS proefles volgen op voorwaarde dat er nog plaats is in de gekozen les.

Om de concentratie van de leerlingen tijdens de dansles te kunnen verzekeren zijn ouders of andere kijklustigen niet toegelaten in de lessen en dus ook niet in de proeflessen!
Vond je de de proefles leuk? Dan kan je je meteen na de les via onze website inschrijven zolang er plaats is in de gekozen les. Let wel: je betaling moet ons binnen de drie werkdagen bereiken, anders wordt je inschrijving geannuleerd.

Indien er n.v.t. naast je gekozen les staat, betekent dit dat deze proefles volzet is. Je kan je dan aanmelden op de wachtlijst van de proeflessen.

Wil je toch zeker zijn van een plaatsje in je favoriete les?
Zorg dan dat je inschrijving volledig in orde is (online inschrijving + betaling).

Hopelijk tot in één van onze danslessen!