NIEUW!! Musicalkamp Laarne 15 – 19 juli!

4 apr 2019 | Nieuws

Gezien het grote succes van onze musicalkampen in Aarschot, Hasselt Diest en vorig jaar ook Sint-Niklaas lanceren we deze zomer van 15  tot 19 juli ons allereerste musicalkamp in Laarne. We zijn te gast in de Vrije Basisschool Sint-Macharius en sluiten het kamp af met een toonmoment voor vrienden en familie in Zaal Skala (Colmanstraat 51, 9270 Kalken).

Wanneer?
Maandag 15 juli tot en met vrijdag 19 juli telkens van 09u tot 16u.

Wat?
Je leert van A tot Z de kneepjes van het musicalvak. De verschillende aspecten van musical komen aan bod, niet enkel musicaldans maar ook acteren en zingen. Teksten onthouden, choreografieën met de juiste expressie brengen, je eigen make-up leren aanbrengen, zangtechnieken onder de knie krijgen, en zelfs een nummer inzingen en opnemen. Het hoort er allemaal bij! We werken aan een zelfgeschreven musical en sluiten de week af met een voorstelling in een echte theaterzaal!

Voor wie?
YOUNGSTERS (geboren 2012 – 2008)
JUNIORS (geboren 2007 – 2001)

Om de kwaliteit van het musicalkamp te garanderen hanteren wij een maximum aantal deelnemers per groep.
Wees dus snel want de plaatsen zijn beperkt!

Waar?
Vrije Basisschool Sint-Macharius Laarne
Wegvoeringstraat 1
9270 Laarne

Prijs?
€ 145 inclusief verzekering

Creatief team?
Alle lessen worden gegeven en begeleid door een professioneel team.

Samuël Anastasi (bekend van o.a. “Dries” uit de Ketnetserie “De Regel van 3’s”, “Familie”, “Cabaret”, “Assepoester”, “Domino, de musical”, “The Producers”, “Doornroosje”,…)

Christophe Degelin (bekend van o.a. “40-45”, “Peter Pan, The Never Ending Story”, “Wickie, de musical”, “1418”, “Fantasia, de Giga Grote Muisical”, “Notre Dame de Paris”,…)

Ine Onkelinx (company manager bij Studio 100 van de Ketnetmusicals “Unidamu” & “Kadanza Together”, “Wickie, de musical”, “1418”,…)

Gerben Hemelsoen (gitarist en vocals “Amongster”, producer)

Roosje Strobbe (vocaliste, songwriter & arrangeur, freelance vocal coach Jazz&Pop Studio, Studio 100 en Showkoor Enchanté)

Manon De Boevre (bekend van o.a. “Spamalot”, “Aladdin”, “The Little Mermaid”, “Winterrevue”, “Wickie, de Viking”, “14-18”)

Inschrijven?
Inschrijven kan enkel via onze website

LET OP: Je inschrijving is pas volledig na betaling binnen de 3 werkdagen op rekening BE 87 7512 0963 2194 (nieuw rekeningnummer!)

Goedkoper op kamp?

Alle deelnemers ontvangen van ons attest voor eventuele tussenkomst van de mutualiteit. Deelnemers jonger dan 12 jaar krijgen eveneens een fiscaal attest opgestuurd. (Per dag kan je € 11,20 fiscaal voordeel genieten!)

Opvang?
Opvang wordt elke dag voorzien van 8u30 tot 16u30. (Gelieve dit wel te vermelden bij je inschrijving!)

Meebrengen?
Een goede dosis energie, sportieve kledij, een lunchpakket, drankje en tussendoortje.

Toonmoment?
Op de laatste dag van het kamp organiseren wij een toonmoment voor familie en vrienden in Zaal Skala (Colmanstraat 51, 9270 Kalken).

Vragen?

Mail naar info@vzwpuur.be