Nieuw uurrooster seizoen ’22 – ’23!

6 jun 2022 | Nieuws

We zijn blij en trots om het nieuwe uurrooster aan jou te kunnen voorstellen!
We breiden ons aanbod uit met Cheerdance en Girly Hiphop en passen het concept van onze musicallessen aan: alle lessen worden gegeven door één lesgever die de drie disciplines (dansen, zingen, acteren) tot in de puntjes beheerst en binnen de lessen zal zorgen voor een boeiende afwisseling. We nemen afscheid van Elisabeth, Tessa, Lieke, Hélène, Martijn en Alyssa en bedanken hen voor hun inzet en enthousiasme. Tegelijkertijd heten we Tine, Karolien, Jonas, Gregory en Thibault van harte welkom in ons team.
Een aantal lessen verschuiven van dag en van locatie. Benieuwd naar wat we precies voor jou in petto hebben? Ontdek het hier!

 

 Het uurrooster is onder voorbehoud van wijzigingen – kijk op de website bij “Lessen” voor meer info.
Vzw Puur behoudt zich het recht om een les uit het aanbod te schrappen wanneer er onvoldoende deelnemers zijn ingeschreven.

 

De online inschrijvingen gaan van start op maandag 11 juli.
Vul het inschrijvingsformulier in en maak je keuze.
LET OP! INSCHRIJVEN = BETALEN
Indien je betaling ons niet binnen de 3 werkdagen na inschrijving bereikt, wordt je inschrijving automatisch geannuleerd.
Je betaalt via overschrijving op onderstaand rekeningnummer met vermelding van de gekozen les en je naam.
IBAN BE35 7512 0555 2437
(Het betaalde inschrijvingsgeld kan niet teruggevorderd of gerecupereerd worden (ook niet gedeeltelijk), tenzij een les volzet is en je geen plaats meer hebt.)

Van zodra je betaling geregistreerd is, ontvang je een bevestiging. Indien een les volzet is, schrijf je je best in op de wachtlijst.
Ook indien je vorig jaar reeds ingeschreven was, moet je opnieuw inschrijven voor volgend dansseizoen!

 Ben je niet helemaal zeker van welk bedrag je nu juist moet betalen?
Klik dan binnenkort hier voor een overzicht van onze prijzen en kortingen.

 Wil je graag een nieuwe dansstijl uitproberen of heb je nog vriend(inn)en die graag komen meedansen, spring dan zeker binnen tijdens de GRATIS proeflessen van maandag 12 september t.e.m. zaterdag 17 september. De gratis proeflessen gaan door op dezelfde dag en hetzelfde uur als op het uurrooster. Iedereen is welkom! VOL = VOL!

 Tot dan!