Nieuw uurrooster = 12 juli inschrijven!

8 jun 2021 | Nieuws


Het was dit jaar geen makkelijke puzzel maar we zijn blij en trots, het nieuwe uurrooster aan jou te kunnen voorstellen!
We breiden ons aanbod uit met Pointes en Klassiek Ballet voor volwassenen en pakken ook uit met een nieuwe formule voor Afrikaanse Dans! We konden voor deze lessenreeks Fanny Heuten strikken, een klepper van formaat. Samen met haar live percussionisten zal zij zorgen voor een echte totaalbeleving!
Daarnaast verschuiven enkele lessen van dag zoals Hiphop, Street/Hiphop, Creatief Dansatelier, Afrikaanse Dans en Body & Mind Balance.
We verhuizen vanaf volgend dansseizoen ook gedeeltelijk naar een nieuwe locatie, het Damiaaninstituut. Dit geeft ons de mogelijkheid om voor sommige lessen te werken met spiegels en barres aan te kopen voor de lessen Klassiek Ballet en Pointes.
Benieuwd naar wat we precies voor jou in petto hebben? Download onze flyer hier*Het uurrooster is onder voorbehoud van wijzigingen – kijk op de website bij “Lessen” voor meer info.
Vzw Puur behoudt zich het recht om een les uit het aanbod te schrappen wanneer er onvoldoende deelnemers zijn ingeschreven.

De online inschrijvingen gaan van start op maandag 12 juli.
Vul het inschrijvingsformulier in en maak je keuze.
LET OP! INSCHRIJVEN = BETALEN
Indien je betaling ons niet binnen de 3 werkdagen na inschrijving bereikt, wordt je inschrijving automatisch geannuleerd.
Je betaalt via overschrijving op onderstaand rekeningnummer met vermelding van de gekozen les en je naam.

IBAN BE35 7512 0555 2437
(Het betaalde inschrijvingsgeld kan niet teruggevorderd of gerecupereerd worden (ook niet gedeeltelijk), tenzij een les volzet is en je geen plaats meer hebt.)

Van zodra je betaling geregistreerd is, ontvang je een bevestiging. Indien een les volzet is, schrijf je je best in op de wachtlijst.
Ook indien je vorig jaar reeds ingeschreven was, moet je opnieuw inschrijven voor volgend dansseizoen!

Ben je niet helemaal zeker van welk bedrag je nu juist moet betalen?
Klik dan binnenkort hier voor een overzicht van onze prijzen en kortingen.

Wil je graag een nieuwe dansstijl uitproberen of heb je nog vriend(inn)en die graag komen meedansen, spring dan zeker binnen tijdens de GRATIS proeflessen van maandag 13 september t.e.m. zondag 19 september. De gratis proeflessen gaan door op dezelfde dag en hetzelfde uur als op het uurrooster. Iedereen is welkom! VOL = VOL!

Tot dan!

Deze website gebruikt cookies. Als je de cookies aanvaardt, kunnen wij jouw surfervaring optimaliseren dankzij de info die je met ons deelt. De keuze is volledig aan jou.