NIEUW UURROOSTER 2018-2019!!

20 jun 2018 | Nieuws

Het heeft eventjes op zich laten wachten maar het nieuwe uurrooster voor volgend dansseizzoen staat helemaal op punt!

Wij pakken volgend dansseizoen uit met alweer enkele nieuwe dansstijlen! Zo voegen we niet alleen Breakdance en Hedendaagse Dans toe aan ons aanbod, maar ook Afrikaanse Dans voor volwassenen. Gezien het succes van vorig jaar blijft ook Tapdans op het programma staan.

Uurrooster 2018 – 2019*

Digitale Flyer_3_lessenrooster

*Het uurrooster is onder voorbehoud van wijzigingen – kijk op de website bij “Lessen” voor meer info.
Vzw Puur behoudt zich het recht om een les uit het aanbod te schrappen wanneer er onvoldoende deelnemers zijn ingeschreven.

Daarnaast zijn we ontzettend blij en trots nu al het volledige, absolute topteam aan je te kunnen voorstellen.

Lotte Stevens die eerder al lesgaf in onze dansschool, vervoegt vanaf september opnieuw het team. Zij vormt samen met Karen Poinet het geknipte duo om de lessen Musical in goede banen te leiden.
Voor de lessen Klassiek Ballet hebben we niemand minder dan Silke Lowet in huis kunnen halen.
De strafste “moves” en “tricks” zullen in de lessen Breakdance worden aangebracht door een echte klassenbak, Jeroen Lissens. Met zijn jarenlange ervaring als “B-boy” en lesgever is hij de perfecte man om de lessen Breakdance op te starten in onze dansschool.
Julie Ottoy zal samen met Tessa Commers onze allerkleinsten voorzien van hun eerste danspasjes in de lessen Kleuter- en Kinderdans.
Onze dansmixers zullen van verschillende dansstijlen kunnen proeven onder leiding van Elisabeth Van der Hulst.
Voor de lessen Hedendaagse Dans en Afrikaanse Dans konden we Jessica Hagmeijer strikken. Zij bewees eerder al haar talent op onze danskampen en versterkt vanaf oktober met veel enthousiasme het team.

Wij heten Lotte, Silke, Jeroen, Julie, Tessa, Elisabeth en Jessica van harte welkom in het team en hebben er het volste vertrouwen in dat zij er een boeiend, leerrijk en leuk dansjaar van zullen maken. Wil je wat meer over hen te weten komen, neem dan een kijkje bij de rubriek “Lesgevers” of klik hier.

Verder zal Christophe, onze vast waarde op maandag, ook nu weer zijn beste beentje voorzetten in de lessen Modern Jazz. Michael zal naast de lessen Jazz en  en de les Showdance voor volwassenen ook de les Klassiek Ballet voor onze allergrootsten in goede banen leiden. Wij zijn zeer blij dat Thomas weer voor de nodige ritmiek zorgt in de lessen Tapdans en Jens is ondertussen niet meer weg te denken op vrijdag met zijn lessen Showdance en Techniek Jazz/Modern. Ook Kevin is weer van de partij op woensdagavond met zijn lessen Hip-Hop.

Inschrijven kan enkel online hier.

LET OP!! INSCHRIJVEN = BETALEN
Indien je betaling ons niet binnen de 3 werkdagen na inschrijving bereikt wordt je inschrijving automatisch geannuleerd.
Ook indien je vorig jaar reeds ingeschreven was, moet je opnieuw inschrijven voor volgend dansseizoen!
Ben je niet helemaal zeker van welk bedrag je nu juist moet betalen?
Klik dan hier voor een overzicht van onze prijzen en kortingen.

Wil je graag een nieuwe dansstijl uitproberen of heb je nog vriend(inn)en die graag komen meedansen, spring dan zeker binnen tijdens de GRATIS proeflessen van maandag 17 september t.e.m. zondag 23 september. De gratis proeflessen gaan door op dezelfde dag en hetzelfde uur als op het uurrooster. Iedereen is welkom!

Ter info: De lessen Hedendaagse Dans en Afrikaanse Dans starten vanaf dinsdag 2 oktober. Uiteraard is die dag iedereen welkom voor één GRATIS proefles!

Graag tot 17 september voor meer dans, voor meer Puur!