Tine Mellaerts

2 jun 2022 | Lesgevers

De danskriebels werden bij Tine aangewakkerd toen ze als driejarig meisje startte met dansen bij Pipapoontje. Sindsdien zijn die kriebels nooit weggeweest. Pipapoontje werd Fitdance, en toen die dansschool stopte, stapte Tine mee in het VZW Puur-verhaal. Ze leefde zich doorheen de jaren bij Fitdance en VZW Puur uit in kleuterdans, kinderballet, clipdance, theaterdans, streetdance, hip hop, modern jazz en showdance. Daarnaast danste Tine bij Compagnie Puur.

Naast de danszaal kon je Tine ook vinden bij Chiro Rillaar. Hier leerde ze Karolien Govaerts kennen, met wie ze meteen een klik voelde. Ze zaten verschillende jaren in dezelfde leidingsploeg, waardoor ze helemaal op elkaar zijn ingespeeld.

Na het behalen van haar diploma leerkracht wiskunde en biologie studeerde Tine orthopedagogische wetenschappen. Volgend jaar duikt ze in het werkleven, waarin ze graag nog plaats laat voor wat dansuurtjes.

Tine ziet het helemaal zitten om haar drie grote passies te combineren: dansen, animeren en lesgeven. Dit zal ze doen in de lessen kleuter- en kinderdans op zaterdag. Op die manier wil ze samen met Karolien heel graag haar danskriebels doorgeven aan de kleinsten van de dansschool!