Wannes Steurs

7 aug 2023 | Lesgevers

Wannes had al op 5-jarige leeftijd de danskriebels te pakken en begon te dansen in de plaatselijke dansschool. Later volgde hij ook lessen bij onder andere de Koninklijke Diestse Balletschool Josée Nicola. Met meer dan 14 jaar danservaring in diverse stijlen zoals showdance, cheerleading, klassiek, modern en jazz, brengt Wannes zijn passie voor dans over aan anderen.

Doorheen zijn dansjaren volgde Wannes verschillende workshops en stages om meer ervaring op te doen. Hij schitterde op het podium in onder andere de showteams van Bobbejaanland Halloween en het dansensemble van Damiaan! 

Zijn liefde beperkte zich niet alleen tot dans. De afgelopen jaren had hij de kinderhoofdrol in de spektakelmusical “14-18” en was hij ook te zien in verschillende populaire Vlaamse tv-programma’s, waaronder “Vloglab”, “De Buurtpolitie”, “Familie”…
Hij maakt deel uit van het dansensemble van de Historalia-musicals “Damiaan” (zomer ’23) en “Jeanne d’Arc” (zomer ’24). Ook in de nieuwe versie van de spektakelmusical “14-18” kan je hem zien als figurant.

Hij behaalde onder andere zijn diploma als Coach Freestyle Pomdance en als hoofdanimator in het jeugdwerk. Met veel passie en enthousiasme zal hij op maandag de lessen Cheerdance geven.